Tala Fou>

Assembled Roving property

Fa'apotopoto fa'atasi o se ituaiga o mea faʻamalosi e faʻaaogaina i le gaosiga o mea tuʻufaʻatasia, aemaise lava ile fiberglass-reinforced plastics (FRP).O lo'o aofia ai fa'alava fa'aauau o filaula fiberglass o lo'o fa'apipi'i fa'atasi i se fa'atulagaga tutusa ma fa'apipi'iina i se mea e fa'avasegaina e fa'aleleia atili ai le fetaui ma le resin matrix.E masani ona fa'aogaina le ta'amilosaga fa'apipi'i i faiga e pei o le pultrusion, filament winding, ma le fa'apipi'iina.O nisi nei o mea taua o le assembled roving:

8

Asia composite material (Thailand)co.,Ltd

O paionia o alamanuia fiberglass i THAILAND

I-meli:yoli@wbo-acm.comTelefoni: +8613551542442

1. Malosi ma Malosi: Fa'apotopoto fa'atasi e fesoasoani i le malosi atoa ma le ma'a'a'a o mea tu'ufa'atasi.O filo faʻaauau e maua ai le malosi maualuga ma le faʻafefeteina, faʻaleleia le faʻainisinia o le oloa mulimuli.

2. Fesoʻotaʻiga: O le faʻaogaina o le faʻaogaina i le roving e faʻaleleia ai lona fetaui ma le resin matrix, faʻamautinoa le pipii lelei i le va o alava ma le matrix.O lenei fesoʻotaʻiga e manaʻomia mo le fesiitaiga lelei o le uta i le va o alava ma le resini.

3. Tufatufaina Fa'atasi: O le fa'atulagaina tutusa o filaments i le fa'apotopoto fa'atasi e fa'amautinoa ai le tufatufaina tutusa o le fa'amalosi i totonu o le tu'ufa'atasi, lea e tau atu ai i mea fa'ainisinia faifaipea i luga o mea.

4. Fa'agaioiga Lelei: Fa'apipi'i ta'amilosaga ua mamanuina ina ia fetaui ma faiga fa'apitoa o gaosiga e pei o le pultrusion ma le filament winding.E fesoasoani lea i le fa'afaigofieina o le fa'agasologa o le gaosiga ma fa'amautinoaina o lo'o fa'aogaina lelei alava i le taimi o le fa'againa.

5.Density: Ole tele ole fa'aputuga fa'asolo e fai si maualalo, e saofagā i mea mama tu'ufa'atasiga, lea e lelei i talosaga e fa'aititia le mamafa o se fa'amuamua.

6. Impact Resistance: O mea faʻapipiʻi faʻamalosia i le faʻapipiʻiina o le taʻavale e mafai ona faʻaalia lelei le teteʻeina o aʻafiaga ona o le maualuga o le malosi ma le faʻaogaina o le malosi o fila tioata.

7. Corrosion Resistance: Fiberglass is inherently corrosion-resistant, faia tu'ufa'atasiga roving-reinforced composite talafeagai mo talosaga i si'osi'omaga faigata po'o alamanuia o lo'o fa'apopoleina ai vaila'au.

8.Dimensional Stability: O le maualalo maualalo o le faʻalauteleina o le vevela o alava fiberglass e fesoasoani i le mautu o le faʻamaualuga o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina-faʻamalosia i luga o le tele o vevela.

9. Insulation Eletise: Fiberglass o se insulator eletise sili ona lelei, faia tuufaatasia roving-faʻamalosia composite talafeagai mo talosaga e manaʻomia ai meatotino insulation eletise.

10.Cost-effectiveness: Assembled roving e ofoina atu se auala taugofie e faʻamalosia ai mea tuʻufaʻatasia, aemaise lava pe a faʻaaogaina i le gaosiga o gaosiga maualuga.

E taua le maitauina o mea fa'apitoa o le fa'apotopotoina o le ta'amilosaga e mafai ona fesuisuia'i e fa'atatau i mea e pei o le ituaiga alava tioata o lo'o fa'aaogaina, le fa'avasegaina o le fua, ma le gaosiga o gaosiga.Pe a filifilia le ta'amilosaga fa'apotopoto mo se fa'aoga fa'apitoa, e taua le mafaufau i mea fa'ainisinia, vevela, ma vaila'au o le oloa tu'ufa'atasi mulimuli.


Taimi meli: Aukuso-21-2023